miercuri, 8 aprilie 2009

Dragoste,sex,sentimente,iubire,detalii

Dragostea pentru mine reprezinta totalitatea expresiilor fetei,corpului,pivirilor si sunetelor intalnite intr un singur punct,placerea.Ea este un proces mult mai complex decat banalul sex care nu ne ofera decat o eliberare de moment.Dragostea include iubirea intre cei 2 parteneri intre care trebuie sa existe o conexiune speciala.Un alt element al ei poate fi si uneori "uitatul" preludiu care reprezinta timpul acordat exprimarii iubirii fata de partener,al mangaierilor,saruturilor,lipsit de orice urma de graba,in care ai dreptul sa te rasfeti si sa rasfeti la randul tau.Preludiul este un prim pas,dar foarte important realizat inaintea uniunii celor 2.Lipsa unui preludiu,nu inseamna neaparat o uniune esuata,insa axarea atentiei asupra lui,poate duce la o noapte romantica,unica,si de neuitat atat pentru tine cat si pentru el,prin toate acele mici gesturi pline de tandrete si lipsite de inhibitii in care amandoi va bucurati unul de cealalt ,lasand timpul sa faca ce vrea ,traind cu intensitate frumosul vostru vis real.Iubirea,este un element cheie deoarece aceste trairi unice nu pot lua fiinta fara aceasta.Sexul este doar o componenta a dragostei din multitudinea elementelor ce o formeaza.Sexul reprezinta contactul lipsit de sentimente si iubire prin care partenerii urmaresc doar satisfacerea egoista a propriilor satisfactii sexuale.El se descrie ca fiind(nu musai) un raport sexual scurt,sec,in care are loc o simpla penetrare rapida ,parca urmarita de ceas , care ,a doua zi este ca si uitata.
Acele mangaieri si sarutari erotice intre care timpul nu are loc ,acele cuvinte dulci soptite in timp ce faceti dragoste,acele senzatii realizate prin amestecul dintre calm,agitatie,erotism,nebunie si salbatice ,te vor face intotdeauna sa te simti fruntasi,iubit,dorit.Sunt prea putine cuvinte in dictionar pentru a descrie aceasta minunata arta plina de magie si fantezie. Dragostea apare cand esti in bratele lui si simti cum isi trece degetele prin parul tau in timp ce te saruta, gingasi, pe pielea ta fina care sensibila si plina de dorinta devine ca o piele de gaina,cand palma din parul tau aluneca usor catre obraz ,gat,umar,sani,abdomen si [...] ,trupul tau pacatos se pierde si devine alaturi de tine doar un sclav al placerii.Cearceaful strans in pumn,coloana arcuita si gura deschisa a sclavei ce tipa in liniste si arde din ce in ce mai tare ,fromeaza un incendiu cu care se vor purta lupte grele pentru instringerea lui.Siguranta bratelor care te cuprind te induc spre o stare de spirit usor drogata,in care nu poti decat sa savurezi parfumul penetrarii si a iubirii emanate .Dar parca nimic nu se compara cu zambetul larg si pur afisat si inbibat in fericirea recentului trecut sau cu sarutul pasional incrucisat cu privirea plina de recunostinta a momentelor incantatoare pe care vi le ati acordat.
Dragostea este in fiecare firicel de aer,daca se afla la un nivel mai inalt,invata sa zbori!

13 comentarii:

  1. Foarte frumos scris.
    Ai foarte mare dreptate si eu sunt de aceeasi parere, oarecum. Adica pentru mine sexul e sex, pur si simplu, insa dragostea e ceva aparte, ceva special si profund. Desi nu conteaza descrierea, denumirea actului in sine atat timp cat el este facut asa cum iti place, asa cum simti.

    Preludiul, ei bine preludiul este foarte important. eu nu stiu ce farmec ar mai avea dragostea fara preludiu. Acel joc intre cei doi parteneri este esentia in ai lasa fara inhibitii, pentru ca exista acea emotie ce te face sa tremuri si sa'ti tresara inima de fiecare data cand i siti atingerea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sexul e un punct, iar dragostea o mare... Banalitate as asocia sexului pur, indiferent cat de "buna" este experienta pe moment si beatitudine pentru magia sexuala a iubirii... dar poate asta simt doar eu :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simplu,da ,asa este! Fiecare atunci cand face dragoste poate simti si percepe diferit de descrierea mea,eu am descris din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt de acord cu tine si cred ca nu pot vedea ca tine ,decat cei care au avut norocul sa cunoasca diferenta intre dragoste si sex.

    RăspundețiȘtergere
  5. Hehe si ce diferenta intre cele doua! ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Offshore- =))nu sunt dragul/a meu/a hedonista (ca sunt fata) ,nu cred ca am facut o crima prin ceea ce am scris.Imi iubesc partenerul si pentru mine el este pe primul loc si va fi intotdeauna nu placerea.E un blog personalizat in care imi scriu gandurile nu adopt o lege.Nu impun nimanui sa simta ca mine.;)

    RăspundețiȘtergere
  7. kami-da,e o diferenta ca de la cer la pamant! te am poopat dulce

    RăspundețiȘtergere
  8. este foarte frumos ceea ce ai scris, la fel si pentru mine prietena mea este pe primul loc, iar clipele petrecute impreuna sunt uneori mirifice pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  9. hellboy-Ma bucur pentru voi si va doresc infinite clipe mirifice unul alaturi de celalalt.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ciudate pareri...am sa incep cu "preludiul".Nu il rezuma la timpul ala acordat exprimarii iubirii fata de partener.Nu intotdeauna are legatura cu iubirea sentimentala...poate fi doar iubirea carnala.Iar egoismul in sex,e intalnit doar la anumite persoane.Vrei sa iti satisfaci poftele sexuale,foarte bine,dar fii atent si la ce vrea partenerul.Sexul nu e neaparat un raport sexual scurt,sec.Nu stiu de unde ideea asta.Vezi dorinta in ochii partenerului,simti atingeri pline de erotism si traiesti actul la o alta intensitate.Nu fa greseala sa pui "dragostea" deasupra sexului.Vei inainta in varsta si vei analiza altfel.O noapte de sex ,poate depasi o intreaga relatie bazata pe love and sh*t.We are animals in the end..

    RăspundețiȘtergere
  11. Diavolul-ok , nu intotdeauna sexul simplu este cum l am descris eu,poate fi uneori de calitate ,cum am si mentionat iar in legatura cu preludiu ,ma refeream la unul tandru,depinde acum fiecare ce intelege prin el.NU cred ca este o greseala sa pui dragostea deasupra sexului,pentru ca ea include sexul(care poate fi atat unul bland cat si unul mai indraznet) si ea intregeste legaturile.Fiecare isi condimenteaza viata cum vrea sau cum poate,important este sa te simti bestial!
    Sa fi iubit!;) :*

    RăspundețiȘtergere
  12. trasaturile de caracter se gasesc in viata sexuala ,iar dradostea devine un atasament familial.

    RăspundețiȘtergere