luni, 28 iunie 2010

Cateva cuvinte de revenire....


Azi sunt o alta floare pe acelasi camp minat.Am invatat sa calc printre urzici si sa citesc printre randuri.Am inima goala,in sensul ca nu i mai apartine nimanui anumene cu toate astea este a tuturor.Unele buze mi au spus ca m am schimbat.Asa sa fie oare? Hmm da,au dreptate,eu mereu ma schimb ramanand aceeasi...
Mi am dat seama ca fericirea mea exista doar cand cei din jurul meu sunt fericiti sau cand eu ma zbat pentru a i face fericiti.De ce fac toate astea cand nu primesc nimic in schimb? Pentru ca eu chiar primesc ceva in schimb,ceva mult mai pretios decat ar putea ei direct sa imi ofere-putere spirituala.Nu vreau sa fiu mai presus de nimeni ,nu vreau sa fiu mai prejos de nimeni,nu am timp sa ma asociez cu un anume nivel in functie de alti factori deoarece sunt constienta ca eu sunt la nivelul la care vreau eu sa fiu nu la care cred altii ca sunt.Stiu ca oricat de mult "Eu" as folosi,egoismul meu e doar laudaros si cu gura mare ,faptele il contrazic.
Si iar ploua ,fulgere,tunete danseaza pe cer,nu fug desi ar trebui sa ma feresc.Simt ca fiecare fulger ma incarca ,imi da curaj,putere si forta de a depasi orice obstacol si a imi crea noi optiuni in viitor.Imi relaxeaza mintea,o face sa vada totul mai clar iar corpul meu simte placut fiorii ce apar in urma vantului rece ce imi strabate materia.Aerul curat pe care il trag in piept imi da senzatia ca fumez prosperitate si usi deschise.Am inchis cateva usi din trecut ce imi mancau energia.Nu am timp sa alerg inutil dupa nimeni.Eu imi urmez drumul cine vrea sa imi fie alaturi este bine venit,cine crede ca este obositor si neinteresant drumul meu,sa nu se inhame cu incapatanare intr o escapada ce nu ii apartine.
Mi am promis ca voi reveni pe blog cu noi idei si teme doar dupa ce un capitol din viata mea se va incheia sau se va deschide.A fost sa fie prima variata,s a incheiat.Dar nu mi pare rau ,nu o sa mi para niciodata ,am inteles perfect ca acolo unde se inchide o usa se deschid altele.Asa si este, numai ca daca incerci la infinit sa redeschizi aceeasi usa ,ajungi la un moment dat sa realizezi mult prea tarziu ca aveai multe alte optiuni pe care le ai ignorat.


Imi cer scuze ca nu va pot raspunde la comentarii dar momentan nu pot posta comentarii.O sa incerc sa rezolv problema curand.Va pup!!!

8 comentarii:

  1. anonim 3 Imi pare bine ca ai revenit...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca insisti permanent sa deschizi aceeasi usa constati ca dincolo e prea plictisitor si a trecut tineretea... ai speranta, viata e plina de minuni...

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim-merci,am revenit eu ,si a revenit si blogul ca aveam probleme cu el;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Aris-Sa zicem ca in cazul meu a fost o incercare de a deschide o usa pe care am lasat o inchisa asa cum am gasit o.Pot pune orice in joc mai putin inima mea.
    [...]Foarte multe minuni pe care incetasem sa le vad;)):*

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce.mi place ideea:"Da,au dreptate,eu meteu ma schimb rămânând aceeași.."Oare chiar ne schimbam sau de fapt timpul descoperă încet ceea ce deja suntem?Ma intreb schimbarea este bună sau buna sau nu se pune problema de bună sau rea,negativa sau pozitiva ci esență este în sine schimbarea. Și cred cu tărie ca oricum ar fi ea,ne maturizam mai mult și mai mult pe zi ce trece...și sunt profund miscata de gândurile pe care le.ai postat și care sunt și gândurile mele..În universul nostru lăuntric se întâmplă atâtea,și trist este ca de multe ori în afara poate nu se observa nimic,cum scrai și tu ca poate părem uneori sau tot timpul introvertite.Cel puțin mie asa mi se întâmplă..Nu știu dacă ma crezi și ma adresez ție,autoarea acestui site ca ma bucur enorm ca am descoperit acest site,fiindca am găsit ca ma sunt persoane"like me",și aici poate numai eu știu la ce ma refer,bineînțeles la felul de a gândi.. so,congrats for this site;-) M.

    RăspundețiȘtergere
  7. mulțumesc dr. Ellen pentru favoarea pe care mi-ai făcut-o. Sunt foarte încântat pentru că chiriașul meu mi-a plătit în sfârșit chiria de doi ani. a plătit banii și acum nu e în casa mea. Fără tine, nu aș putea obține banii de la el. L-am dat în judecată, dar i-au dat mult timp să plătească datoria, dar vă mulțumesc că l-ați făcut să-l plătească în cel mai scurt timp. Promit că voi continua să depun mărturie online și peste tot despre munca ta puternică. Dacă aveți oricare dintre următoarele probleme, vă rugăm să contactați Dr. Ellen prin WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    1) infidelitate
    2) debitori persistenti
    3) chiriași persistenti
    4) rambursarea prematură a împrumutului
    5) dependența de droguri
    6) performanță sexuală slabă
    7) avort repetat
    8) infertilitate
    9) Promovare la locul de muncă
    10) inel magic
    11) Divorțul
    12) Reduceți-vă fostul înapoi
    13) Rupe obsesia
    14) Reveniți la vraja expeditorului
    15) Vrăji de protecție
    16) Farmecul fericit
    17) Vrăji pentru câștiguri la loterie
    18) vrăji de dragoste gay
    19) Vrăji de dragoste lesbiană Indiferent de problemele tale, dr. Ellen te va ajuta.
    WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere