duminică, 24 mai 2009

Fumez durere si suferinta,vreau sa ma las...


Totul a inceput ca o simpla curiozitate.Necunoasterea m a indrumat spre cai pe care poate in adancul meu,vroiam intr adevar sa ajung.La inceput fumul nu imi intra la piept,nu era atat de curajos asa ca se oprea din pacate in gat.Mai tarziu,am inceput sa simt placerea si iubirea pentru tigara.Ma indragostisem nebuneste si ma infundam in senzatiile pe care mi le oferea.A fost placere la inceput,cand calcam cu primii pasi timizi spre ceea ce nu stiam ca va urma.Cand am ajuns la jumatatea tigarii,a fost tot placere,o placere profesionista,cu un trecut si un viitor stralucit,sau cel putin asa parea.Placere,am mai simtit si cand am trecut putin de jumatate,dar placerea incepea sa scada,nu mai era totul ca la inceput,relatia noastra parca se ardea grabita si sigura de un final.Acum tot ce simt cand fumez este doar durere si suferinta,care imi provoaca lacrimarea datorita fumului inabusotor si ma sufoca ,imi ucide aerul si sanatatea mintii.

Am facut tot posibilul sa nu ma las de fumat,dar tigara mi a cerut o de prea multe ori.Asa ca azi iti voi cere o pauza si sper sa ma pot lasa de fumat,pentru binele nostru.Poate candva voi mai fuma pasiv,sorbind fumul altor fumatori,dar asta nu inseamna ca ma voi intoarce la tine.Voi infrunta realitatea si o voi invata sa nu mai fumeze,sau cel putin macar un timp lung,cat sa imi vindec ranile primei tigari.

19 comentarii:

  1. Se zice ca timpul vindeca ranile...daca te va ajuta si vointa totul va fi bine.:)

    pup:*.

    RăspundețiȘtergere
  2. pe mine m-au ajutata tigarile sa fac ulcer gastric. nu e in totalitate vina lor dar au o mare contributie

    RăspundețiȘtergere
  3. iti recomand sa citesti postul unei persoane deosebite pentru mine: http://circulampecontrasens.blogspot.com/2009/02/prima-zi-din-restul-vietii-mele.html
    mie imi place mult cum scrie
    tot despre fum fum fum

    RăspundețiȘtergere
  4. Andra-Ouf,sunt sigura ca timpul ma va ajuta,doar ca acum il astept sa treaca iar ranile sunt in proces de vindecare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Amazing Style-Aaa de fumat m am lasat de acum jumatate de an,dupa aproape 4 ani de activitate.Tigara din text este de fapt un "el"
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. offf...nu m-am prins...
    sorry
    credeam ca mi-am gasit o partenera de incurajare sa ma las

    RăspundețiȘtergere
  7. Amaizing Style-Pentru mine a fost simplu sa ma las de fumat...pentru k am realizat ca porcaria aia de tigara incepea sa ma controleze,iar intr o buna zi i am spus "Nimeni nu ma poate controla,nici macar tu"si uite k m am lasat.
    kiss:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Unde? -cand traiesti anumite lucruri,este atat de usor sa te joci cu cuvintele...

    RăspundețiȘtergere
  9. eu sunt in prima faza... si e naspa... inca nu trag in piept. dar stiu ca tot mai rau ma duc in jos. trist... just another one that got stuck in the deep shit!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu iti pot spune "Lasa te de fumat!" Ba din contra ,fumeaza viata ,dar cu grija,nu de putine ori vei trece prin momente nefericite,trebuie doar sa stii cum sa te lupti cu ele.Iubirea este frumoasa si cu bune si cu rele ,60% te bucura ,40% te intristeaza,acum ramane ca noi sa apreciem enorm procentajul de 60% si sa stim sa ne gasim linistea in doi(eu inca o caut,dar nu acum...mai astept)
    Bucura te de toate fazele nasoale din relatie,inchide ochii si observa cat de frumoase sunt atat momentele frumoase cat si cele urate...ele ne intregesc.

    RăspundețiȘtergere
  11. deja am reusit si ma simt excelent ;))

    RăspundețiȘtergere
  12. Noi am ajuns la filtru şi normal ar trebui să se stingă, dar s-ar putea să aprindem alta.
    Nu acum, mai încolo.
    Amândoi.. sau separat.

    RăspundețiȘtergere
  13. Aly-Cu siguranta vom mai aprinde o tigara candva.Dar eu una,desi mi am linistit plamanii si i am curatat total,prefer sa ma bucur inca de sanatatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  14. 2 saptamani fara tigara am eu :D. Am fumat 15 ani. Sincer, credeam ca va fi mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  15. killer-treage doua sa vezi unde ajungi;)) :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Fifi-ma bucur sa aud de lucruri grele transformate in usoare heheh:*:*

    RăspundețiȘtergere