vineri, 18 septembrie 2009

Cand o fata iubeste o fata ...



Se pare ca stau din nou captiva intr un cub al indeciziilor.Sa i spun sau sa nu i spun? Asta este intrebarea.
Degetele mele coordonate de creier si inima iar le respecta ordinele de a scrie ceea ce simt.Ma refugiez in acest blog pentru ca desi am prieteni buni nu pot sa le spun ca imi place de o fata.Cred ca ar trebui sa le spun asta cu o ambulanta alaturi.Nu le pot spune deoarece as risca sa se poarte diferit cu mine si sa creada ca daca s a inatmplat sa plac o fata acum le plac pe toate.
Dupa atatea saptamani eu continui sa o plac pe fata asta din ce in ce mai mult.Este atat de superba si e atat de "greu de ajuns" la ea...
Cred ca daca s ar nimeri ca din milioanele de oameni ce acceseaza pagini pe internet ,ea sa imi citeasca postarile,as muri de rusine dar poate ca mi ar fi mai simplu asa.Am incercat ce i drept sa insinuiez multe lucruri prin care sa se inteleaga ca o plac dar in cel mai bun caz am facut o sa se gandeasca la mine ,sa fie interesata de ce fac cand nu ma intalnesc cu ea iar in cel mai rau caz ea crede ca totul a fost o (cum zicem noi) caterica.
Acum cateva saptamani,am avut o intalnire cu fostii colegi de liceu,unde am baut de nu mai stiam de mine (amestecasem numai bauturi dulci).Atunci am schitat un gest care m a socat si pe mine (dupa ce m am trezit din betie).Cea mai buna prietena a ei este o fosta colega de clasa a mea prin care ne am si cunoscut mai bine,a fost si ea la reuniune.Undeva pe la miezul noptii ea s a dus sa vorbeasca la telefon cu fata pe care o plac.Eu nu am stiut initial si tipam prin jurul ei,nici nu mi dadeam seama ca vorbea la telefon.Cantam ,dansam ...
Dupa un timp a "apucat o dracii" si mi a batut obrazul ca macar sa ma duc mai departe :)).Eu in nesimtirea mea m am asezat langa ea si m am tinut de capul ei sa mi spuna cu cine vorbeste la telefon pana mi a spus.Mi a dat pana la urma telefonul ca sa ma conving ca era tipa.M a intrebat ea ce fac ,daca ma distrez ,chestii si din cate mi aduc aminte stiu ca ma plageam ca mi e rau , ca sunt manga dar ma tin tare si parca i am tipat in telefon "te iubesc" dar nu mai stiu cu ce ocazie exact.A doua zi nu stiam ca va urma deschiderea subiectului pe tema cuvintelor mele.Cum ne plimbam noi,mai multe fete ,ea se intoarce la mine si mi spune "Fata ce ma mai iubeai aseara,da' mi e mi plac baietii asa ca..."Trebuia sa i dau o replica si probabil ca involuntar am vrut sa ma apar cu indiferenta si i am zis sec "Ma bucur".Dar daca mimica ei in acea zi ar fi fost alta as fi crezut o si mi as fi "facut bagajele".Am simtit ca mi a spus replica aia ca sa ma testeze sa vada daca am vorbit serios sau nu.Stiu ca mi am ratat sansa si i am dat un raspuns tampit.
Nu dupa mult timp eram intr un parc eu ea si colega mea si daca nu ma insel atunci mi a spus si ea ca ma iubeste.Am ramas un pic blocata,nu mi venea sa cred dar in acelasi timp realizam ca putea fi doar un te iubesc in gluma.Atunci m am uitat fix in ochii ei si i am zis "Nu cred ca ma iubesti mai mult decat te iubeam eu la reuniune".A zambit si nu a mai spus nimic.
Mereu incerc sa i fixez privirea cand e un pic carcotasa la adresa mea si din cate am observat o intimideaza acest lucru si termina printr un zambet si un "Ai mai nu te mai uita asa..."

Alta insinuare a aparut intr o situatie in care ele doua se certau si eu m am bagat intre ele.Nu o lasam pe colega mea sa mai spuna nimic si dupa ce s au calmat apele mi a zis cu firicele de curiozitate si gluma "Eu cred ca u o placi de mereu ti cu ea si te ai dat bine pe langa mine la inceput si acum..." Mi e oricum imi face placere prezenta amandurora fara nicio indoiala dar scopul meu ramane acelasi. De la o distanta de cativa metrii ca plecam spre casa stiu ca i am raspuns simplu "Pei vezi ca ti ai dat seama".
Acum schimb subiectul.Ascultati ma ca va ascult si eu(:P).Adevarul este ca ma consider si sunt un bun ascultator.Stiu ca aceasta calitate se gaseste foarte rar in oameni.Toti vor ascultati si nimeni nu asculta.De aceea in putinele dati care ne au prins in prim plan doar eu si ea atat,a inceput sa mi spuna lucruri mai personale despre ea ,familia,prietenii ei,lucru care m a facut sa mi dau seama ca se pare ca trebuie sa imi pun in functiune acea calitate si sa mai "castig" un punct.Oricum imi face mare placere sa ascult oamenii.
Cel mai frumos lucru de care ma bucur este ca ii aduc din cand in cand un zambet pe fata atat de trista si plina de nelinisti ce se ascund in adancul ei.Dar ce ma doare cel mai mult este ca ,toate incercarile mele de a i indrepta atentia spre mine, s ar putea sa fie luate la nivel de Caterinca.Eu inca am impresia ca si ea ma place.Ma gandeam ca poate si ea trece prin o situatie asemanatoare cu a mea si nu stie ce sa faca.Poate are si ea aceleasi indoieli si frica ,nu numai de un refuz ci si de o distantare.Sau poate nu,poate iar imi imaginez si iar ma contrazic cu "poate nu".
Mai nou am aflat ca baiatul cu care am fost 3 ani si l am iubit enorm ,este interesat de ea.Cand am auzit am simtit ca mi fierbe sangele ca lava intr un vulcan.El incercase sa afle detalii despre ea prin colega mea.De la ea am si aflat.Era si fata pe care o plac de fata.N am avut de comentat decat adevarul ca oricum nu mai simt nimic pentru el decat amicitie.Stiu ca a sunat ceva de genul "ramane la alegerea voastra" dar nu mi statea in caracter sa fi intervenit daca ei s ar fi cuplat.Chiar m as fi retras din "joc".Pe el l am citit ca este putin interesat de ea dar cred ca sunt sanse foarte mici ca el sa i spuna concret ce simte.Mai ales ca nu prea au cum sa se intalneasca (mai sti?).In fine ideea este ca pe ea nu am vazut o prea entuziasmata de noul pretendent.Ar fi cam nasol pentru mine ca fosta iubire sa se reuneasca cu actuala iubire.Dar oricum sunt o persoana tare(cred).
As vrea foarte mult sa continuati sa mi dati sfaturi si sa mi oferiti noi idei cum as putea sa o apropii mai mult de mine si sa o fac o data pentru totdeauna sa si dea seama ce simt.

46 de comentarii:

  1. hey... nu ti`am urmarit foarte atenta povestea, dar la subiectul "fete care plac fete" sunt multe de spus. mi s`a intamplat si mie, cu vreo 2-3 fete, prietene apropiate, sa ma sarut. nu`i problema. nu`i nimic mai mult. nu intervin sentimente de iubire mai mult decat amicala. daca fostul tau o vrea pe fata care iti place... cand de mult ai tinut la el? chiar te doare sau... e ceva superficial? vorbeste cu ea. despre tot. despre orice. incearca sa ii aflii opinia despre iubirea intre aceleasi sexe. nu tine cont de ce cred ceilalti. in fond, nici nu conteaza. urmeaza`ti inima tinand cont de ratiune. succes in continuare :)

    RăspundețiȘtergere
  2. dacă ar fi să ne luăm toţi după ce zic şi ce cred cei din jur unde crezi tu că am ajunge?

    RăspundețiȘtergere
  3. dare 2 be different-Hmm ce i drept in ziua de azi sarutul intre fete este ceva normal si de foarte multe ori chiar inocent.De sarutat nu m am sarutat niciodata cu o fata.Pana acum ceva timp nici nu puneam in calcul asa ceva.Pe el l am iubit foarte mult si nu a fost doar o simpla balarie de relatie ca multe altele.Dar n a fost sa fie.M ai intrebat daca ma doare.Da,m ar durea dar nu din cauza lui ci a ei.Oricum s a rezolvat problema asta:D.Voi continua in articolul ce urmeaza.Te pup si merci,te mai astept:*

    RăspundețiȘtergere
  4. alii.i-Totul este cu dus si intors.Adevarul este ca nu mi prea pasa foarte tare de ce cred cei din jurul meu despre mine.Stiu cine sunt ce vreau si cat valorez.Dar,vezi tu,traiesc intr o societate si vreau nu vreau trebuie sa ma adaptez ca fiecare din noi.Mai mult ca sigur voi avea multe de pierdut dar in curand sper sa fiu indeajuns de puternica incat sa transform fiecare pierdere intr un castig:P.kiss

    RăspundețiȘtergere
  5. S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
    şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
    De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile; căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
    Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor într-una care este împotriva firii;tot astfel şi bărbaţii,(femeile) au părăsit întrebuinţarea firească a femeii,(a barbatului) s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească (parte femeiasca cu parte femeiasca)lucruri scârboase, şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
    Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
    Astfel au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi, fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă. Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.
    Dumnezeu te cerceteaza prin acest pasaj citat din Sfanta Scriptura/Romani cap 1/22-32 pocaieste-te dar, si primeste-L pe Isus Cristos in inima ta, astfel vei fi schimbata in mintea ,duhul,sufletul si inima ta , doar prin puterea Lui (a Domnului Isus) Nu refuza sa te asezi intr-o stare de pocainta -Maine nu e ziua ta! azi roaga-te ! accepta oferta Domnului ISUS si ne vom bucura in vesnicii ptr.ca azi ai ales sa-L IUBESTI PE ISUS!

    RăspundețiȘtergere
  6. anonim-sincera sa fiu nici n am citit toate balariile care mi le ai scris despre Dumnezeu.Eu sunt sigura cu fapte ca El ma iubeste.Am o relatie excelenta cu El.Nu sunt in rai ca sa o fac pe sfanta nici in iad sa fac numai rau asa ca aici pe pamant o sa le combin pentru o armonie omeneasca.Ne om intalni noi pe drum si o sa vedem care este mai pacatos.Din moment ce nu ranesc suflete sau trupuri ci din contra le iubesc(lucru de care multi uita) cu ce gresesc?Mmm da cu faptul ca vreau sa ma desprind de minti inchise ca a ta! [Sunetul vietii]

    RăspundețiȘtergere
  7. sunetul vietii sa nu te indoiesti nici o secunda de faptul ca ai o relatie minunata cu El..ca El te iubeste neconditionat si ca asta e la nivel personal nu directionat de altii...care stau in cacatul lor si nu au curaj sa recunoasca...niste sfinti in interior lupi ipocriti care nu-si vad barna din ochi dar vad paiul altuia..legat de sfaturi e naspa..pentru ca indiferent ca e vorba de iubire pentru o fata sau un baiat...sexul de obicei duce in declin relatia...datorita conjucturii..mai devreme sau mai tarziu te simti vinovat..nu stiu de ce pana mea..societatea?bravo fato..pentru modul tau sincer si direct de a fi..te imbratisez sincer...o zi minunata sa ai fara balarii

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca ar fi sa te iei dupa ce spune lumea,ceea ce povestesti tu pe blog ar trebui sa fie blamat,de minti inguste,care au prejudecati si inca traiesc cu o mentalitate invechita,fara sa accepte ca unele lucruri nu le putem hotari noi,ci pur si simplu se intampla. Si spun asta pentru ca am observat ca la noi in tara lumea are conceptii de pe timpul lui pazvante,care nu se vor schimba niciodata.

    RăspundețiȘtergere
  9. din cate am vazut avem aproape aceeasi varsta. numai ca eu sunt cu un an mai mica ca tine. si am patit o chestie asemanatoare. adica...toata viatza mea am iesit cu baieti,am avut iubiti si asa mai departe...stii tu,the same old story...:)). ei,toate ca toate pana cand...s-a intamplat sa o privesc pe ea,care imi era o persoana foarte draga si apropiata mie,am inceput sa o privesc altfel. intelegi tu la ce ma refer. si ea pe mine...cum s-ar zice,noi am jucat cu cartile pe fata.bineinteles,pe mine situatia asta noua in care ma aflam m-a inhibat foarte tare si numai cand ma atingea intamplator(sau nu:p) ma faceam in toate culorile curcubeului la fatza:)) dar faza e ca respectiva era mult mai dezinhibata ca mine,ea mi-a batut apropouri de nenumarate ori-si crede ma ,aceste apropouri ma lasau cu gura cascata si asa mai departe. ei bine,dupa un timp,s-a intampla o faza intr-o seara. am dormit in aceeasi incapere,adica in aceeasi camera,nu mai stiu cum s-a nimerit. si mai pe scurt...(...)...ne-am sarutat,ne-am dezbracat si era aproape sa fac cea mai mare greseala din viatza mea. intelegi tu la ce ma refer. numai ca m-am oprit. ea nua inteles de ce. bun.toate bune si frumoase pana cand am inceput sa ne certam din ce in ce mai des. fiecare dintre noi ieseam cu baieti si chestii de genul dar eu am simtit ca la un moment dat si asta o constituit o problema,desi respectiva nu prea a vrut sa abordeze subiectul. dupa cum iti ziceam, de un lucru sunt absolut sigura: eu nu am fost o simpla distractie pentru ea,pot sa bag mana in foc,numai ca diferentele prea mari dintre noi si-au spus cuvantul.eu nu prea vorbeam,pentru ca...imi era frica...cred...nu stiu...ea doar actiona...si mie imi ajunsese la un moment dat toata situatia asta in care ma aflam,nu mai stiam ce -i cu mine,ma gandeam ,oare e bine,oare nu? ce sa fac? si asa a urmat picatura care a umplut paharul.ne-am certat ingrozitor o data,tot ce nu s-a spus la vremea potrivita,s-a zis in seara aia,vorbe grele,reprosuri,plansete,regrete...tot...si uiteasa,s-a dus dracului-scuza-mi expresia-totul intr-o seara. cine e de vina? eu sau ea? eu ca nu am stiut sa tac si m-am enervat prea repede si am zis multe chestii pe care le-am regretat a doua zi,sau ea ,ca nu a stiut cum sa se faca inteleasa,si mi-a reprosat lucruri neadevarate? eu cred ca asta nu mai conteaza. cert e ca de atunci,totul a devenit istorie,absolut totul intre noi...

    RăspundețiȘtergere
  10. eu de fapt vrea sa iti zic in felul urmatror. repet,societatea ne judeca,am scris si mai sus,ca asa nu e bine,ca pe dincolo nu stiu ce,dar hai sa fim seriosi,(noi serioase),nimeni nu poate sa te judece cand habar nu are ce e in sufletul tau ,cand iubesti pe cineva si nu poti sa-i zici,fie ca ti-e frica de reactia persoanei respective,fie de a lumii,fie nu ai tupeu sau mai stiu eu ce. mai pe romaneste: si eu am tinut ffff mult la o fata,mai mult decat ar fi trebuit si dupa cum ai vazut mai sus,la mine s-a terminat najpa rau. dar poate ca tu ai sansa ca in situatia ta a fie ceva frumos...cine stie,daca i spui,ce reactie va avea?poate ca si ea simte acelasi lucru,sau mai mult chiar,dar se teme de un refuz,sau de reactia ta. parerea mea e ca tu ai o sansa de care ar trebui sa profiti,asa ca nu mai sta pe ganduri! zi-i,o data pentru totdeauna,ca"tii la ea mai mult ca la o prietena" si vezi ce zice. si daca e sa ma intrebi pe mine,din ceea ce am citit mai sus,eu sunt foarte increzatoare in sansele tale,adica inclin sa cred ca si ea are anumite sentimente fata de tine,ca incearca intr-un fel sau altul sa iti arate asta,dar ca si ei,la fel ca tine,i este teama de un refuz sau de ...gura lumii...eu iti doresc succes in continuare,pentru ca nu sunt o incuiata,consider ca iubirea exista in mai multe forme,nu neaparat barbat+femeie,si nu judec lumea.nu este o crima sa iubesti o persoana de acelasi sex. deci,iti doresc succes,sa se clarifice situatia in care te afli cat mai repede si,ti-am zis,eu personal,cred ca ai avea sanse,numai sa incerci,una cat de mica,chiar de ar fi sa fie,nu o lasa sa iti scape,pentru ca s-ar putea sa te intrebi mai tarziu"CUM AR FI FOST DACA...?"si crede ma,nu vrei asta...asa ca,tot succesul din lume sa fie cu tine sper sa fii fericita!!! VIVA_FOREVER

    RăspundețiȘtergere
  11. nakudo-merci mult de incurajari.Ma bucur ca mai exista oameni care incearca sa se desprinda de "naivitatea" celorlati.Ma asteptam ca sa existe cineva care sa mi tina predici si uite ca nu a intarziat sa apara.te pup dulce si o zi superba si tie :*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. anonim 1-Ai dreptate,dar trebuie sa existe si ei ca undeva ei tin echilibru.Ar fi un haos daca nu ar exista si ei.Eu una stiu foarte bine ce vreau de la viata si de la mine asa ca ei nu au cum sa ma manipuleze.Usor usor ,in viitor acest subiect sigur nu va mai fi asa picant ci poate ceva normal.

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim 2-Mai,mie mi se pare ca a fost undeva la mijloc o problema de comunicare intre voi dar cel putin tu ai avut ce pierde spre deosebire de mine care doar tanjesc.Cred ca a fost groaznic pt amandoua mai ales daca erati inainte si prietene.Chiar sunt curioasa ce feluri de apropouri iti batea ca poate sa mi deschid si eu mintea.
    Pare simplu sa i spun ca o plac dar e foarte complicat atunci cand te afli in problema.Ar insemna sa o indeprtez de mine daca ar exista un refuz.M ar durea cumplit si pe langa asta nici nu prea am intimitatea necesara ca sa i spun asta.Dar sa sti ca mi ai ridicat moralul si ma bucur ca dai o nota pozitiva situatiei.
    Ca pe zi ce trece sunt tot mai confuza ,parca nici nu vreau sa lupt nici sa renunt,doar zbor.Mi ar face mare placere sa mai vorbim si te mai astept aici.Te kiss toate cele bune:*

    RăspundețiȘtergere
  14. VIVA_FOREVER: da,stiu cum e,cand toata lumea iti spune "hai zi-i,ce mai astepti" dar sunt pers care poate nu isi dau seama ca e mult mai greu decat isi pot inchipui.daca joci cu cartile pe fata,fie pierzi fie castigi. de ce nu incerci sa te gandesti ca poate vei castiga,la naiba,fii mai optimista!!!ei hai,cum sa nu ai intimittea necesara ca sa-i zici? doar nu trebuie sa o plimbi cu gondola in venetia:)) pur si simplu sun-o si iesiti undeva in oras,sub un pretext oarecare si ai putea incepe prin ai spune ca "se intampla uneori ca o persoana sa simta o atractie inexplicabila fata de o pers de acelasi sex...si ca tie ti se intampla asta..."etc.pt ca sunt convinsa ca fata aceasta nu a trait pe alta planeta si a auzit multe la viatza ei. la urma urmei,ce te mai poate soca in ziua de azi?poate ca asta este un subiect tabu la cei mai in varsta,dar noi,care suntem mai tineri nu suntem neaparat asa de reticenti sau fgim ca de bombe cand auzim de asta. poate sa zica ori da,ori nu,ori sa te refuze politicos invocand o scuza.dar tu,care o cunosti atat de bine,chiar crezi ca v-a da sfoara in tara in leg cu faptul ca o placi?eu nu cred.in definitiv,ii spui ca o placi "mai mult",nu ca i-ai ridicat stauie sau ca o divinizezi.sau ai putea sa org o data un chef sau sa te duci la unu la care e si ea si te imbeti sanatos si i zici verd in fata care-i treaba.aici sunt 3 posibilitati fie ia in serios si iti zice ca si ea simte ceva,fie ia in serios ce zici,dar te refuza,fie crede ca faci misto si nu te ia in serios.partea buna in toata asta e ca daca te refuza poti sa dai vina pe bautura,fiindca nu stii ce s-a int cu tine,ai baut prea mult,eventual iti ceri si niste scuze si gata:-@ scapi cu mainile curate:)) suna pueril dar na,e o varianta:-p dar,totusi,cel mai bine ar fi sa i zici in fataatunci cand discutia va lua o turnura mai intima ca sa zic asa si cand ai sa te simti suficient de increzatoare.prietenia sigur nu ai sa i-o pierzi.cat despre apropouri,respectiva mie imi zicea cv de genul"stii,ma intrebam cum ar fi cu o fata si ma gandeam cum ar fi cu tine"sau"tu te-ai gandit vreodata cum ar fi ca noi 2 sa".astea sunt pentru persoane extrem d directe,parerea mea.eu nu stiu daca as fi avut atata tupeu.si altele care nu cred ca isi au rostul sa le scriu:))) toate ca toate,dar sa stii ca atat timp cat amani tu ai de suferit.poate o sa isi gaseasca un iubit si sa fie fericita cu el,sau poate nu,si o sa fie fericita cu tine,sau cu nimeni.cine stie?in fiecare zi stai si amani,si timpul trece-dar nici sa o pui la zid si sa i zici verde n fata nu se poate-in schimb,fa in asa fel incat sa inteleaga ea,fara sa-i zici,desi e cam greu.nu stiu ce sa iti mai zic,pt ca tot greu o sa iti fie,indif de sfaturi.e greu asa,dar ar fi mai greu daca ea ar fi in alta tara sau in alt ors,nu?deci,gandeste pozitiv si i-a atitudine!:)) si inca ceva,e mai bne sa suferi,parerea mea,decat sa stai pe dinafara-daca intelegi la ce ma refer! in rest,iti doresc succes in continuare si sa gasesti calea cea mai buna de a-i spune ce simti tu de fapt si (sa dea dumnezeu) sa inteleaga,sa aprecieze si de ce nu,sa iti dea un raspuns pe masura:)) toate bune!

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna,

    Am aflat de blogul tau de la o prietena, mai precis, o colega de la radio. O sa trec direct la subiect ca sa economisim timp si sa nu plictisesc. Saptamana care urmeaza, adica joi 12.11.2009 intr-o emisiune radio (difuzata doar online) discutam despre "bisexualitatea spontana". Este un subiect delicat, dar vreau sa-l tratam cu cea mai mare seriozitate si poate chiar alaturi de un sexolog, psiholog, in functie de cine este dispus sa vina la radio de la 10 seara. Sper sa reusesc sa incropesc niste invitati misto. Intrebarea mea este: esti interesata sa discuti si tu in emisiune ? Daca esti din Cluj ar fi super tare, dar daca nu o putem face prin telefon sau pe un id de mess al radioului. Evident pentru linistea si siguranta ta, sub protectia anonimatului. Iti gasesti tu un nickname .. suna frumos Josephine :)) (glumesc).

    Asadar, stimabila domnisoara: m-as bucura tare mult sa iei foarte in serios acest comment. Chiar nu este caterinca. Ajuta-ma te rog cu un contact, cel mai probabil un id de mess. Stiu ca nu o sa-l scri aici, motiv pt care iti las o adresa de mail unde sa-l scri: audio@radiopolus.ro (audio at radiopolus punct ro).

    Merci mult. Cu admiratie .. Dodo

    RăspundețiȘtergere
  16. dodo-imi cer mii de scuze ca nu te pot ajuta si ca iti raspund atat de tarziu.Nu sunt intr o pasa prea buna,persoana despre care vorbesc e in spital in stare grava si nu imi sta gandul decat la asta.Mi ar fi facut placere sa te ajut.Iti voi da zilele astea un mail cu id ul de mess daca te mai intereseaza sau daca mai vrei sa pastrezi o legatura cu mine.Scuze din nou :* te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Ceva de genu' mi se intampla si mie ... am stat cu fete .. si am iubit ... dar acum a inceput sa imi placa de o fata care e cu mine in liceu ... si o vad in fiecare zi .. vorbim .. dar mie oarecum teama sa ii spun .. ca imi place de ia ... incerc sa o iau pe toate felurile .. si sa ii arat ca imi place ... ce va fi .. va fi..

    RăspundețiȘtergere
  18. anonim-mdea,uneori nu tine de tine si de rationament,pur si simplu se intampla.Chiar sunt curioasa sa ti urmaresc povestea ,mi ar face placere sa revii si sa mai discutam.Eu ti urez mult succes si de 10 ori mai mult curaj ca mine:)) te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  19. nu stiu dc dar am obs. k toate povestile s aseamana intre ele desi k pers. suntem toate diferite...e ciudat..
    desi sunt mika am calatorit prin multe tari si am cunoscut multe pers...si mereu aceasi poveste.afara totul e mai simplu lumea a evoluat si poti s strigi in gura mare k nimeni nu comm..ba chiar iti iei aplauze ..insa romania ink a ramas k o ghena.tot c e stricat s arunca aici si nimeni nu isi poate exprima sentimentele.tot teoria comunista e aplikata,aici in lok s ai ocazia s spui c simti tre s ti le reprimi pt k sunt neortodoxe,imorale sau incorecte...pai dak dzeu creeaza tot si el a creat iubirea evident k a lasat-o pt toti si in toate felurile.oamenii ingusti rastalmacesk cuv. si l pun in fav. lor...deasta atata teama..in ciuda a tot c am vazut,simtit si am facut cred k am ramas l fel..aceeasi pers. proasta kre asculta si tace ajuta si isi primeste palme..nu ma deranjeaza nici s ascult.kiar imi place.am obs. k dak incerci s cunosti o pers. in rom. gasesti o cu totul o alta fata. imi e jena si scarba d birocratie, d legile impuse si d viata d aici.eu una abea astept s plekk din nou desi ma leaga multe amintiri si persoane Lotty :X

    RăspundețiȘtergere
  20. ma bucur k s gasesk pers. kre incearca sa isi skimbe mentalitatea si accepta "fructul interzis".si eu sunt in aceeasi situatie aici.mai ales k m-am stabilit pt un timp aici doar pt ea...e ciudat..mi-as dori si eu s vad pers. in bv kre accepta..pers. d kre imi place mie e mai mik cu un an si e exact opusul meu..a fost o faza cu profesoara d arte in kre a zis k suntem 2 poli opusi facand aluzie si l desene si l faptul k uneori s apropie fff mult d mn..eu i-am raspuns k polii opusi nu s aseamana (sh nu mai stiu ce )pt k e adevarat sh k profa nu are dreptate, l kre3 ea a zis k nu am eu dreptate si k polii opusi s atrag m-a tinut in brate dupp kre s indepartat iarasi...ma enerveaza..k ori sta langa mnn 3 zile ori ma ignora alte 3..uhh..m enerveaza.de ex azi spre deosebire d ziua d ieri s lipit d mnn.o singua data a iesit afara dar s intors.-poate "ziua asta asa d fericita"a aparut pt k dupa mult timp in kre nu i-am dat atentie nici eu, cum a fost ziua ei i-am luat un cadou frumos cum am facut si anul trecut in aceasi per. in kre mam intors din "calatorii"..de ex akum i-am scris o scrisoare si i-am luat cateva kestii legate d tematica ingeras nici prea-prea si nici nici-nici :))pt k eu am asemanat-o cu un ingeras sh d atunci asa a ramas..:x asa si s bucurat knd i-am dat cadoul si am plecat in graba intokmai mai ales k erau cateva colege prin preajma si oricum amandoua ne inrosiseram...prob d aia..si s nu mai zik k in noiembrie d ziua mea ea mi-a dat un mesaj pt ziua d nastere in kre ea scrise-se mai multe kestii kre mie una mi-au plakt..insa soramea mai mare s uitat peste mesaje asa "din greseala"
    si a vazut c a scris (norokul meu k nu i-am salvat nr)si mi-a zis cumva iubitul?pt k numai o pers, kre t place sau ceva d genul ti-ar scrie asa ceva :xl krfe eu i-am zis k nu e iubitul meu si sora mea mi-a zis k atunci mesajul e kam pervers..p mn m emotionat c mi-a scris ea in primul rand pt k o plak si nu stiu dak e reciproc si in al doilea rand pt k ea mereu a sustinut k nu s pricepe in a-si exprima sentimentele, in a spune ceva frumos :X si ttotusi cu mnn a facut asta.a fost un mesaj cu subinteles........lotty:X

    RăspundețiȘtergere
  21. asa sh s nu mai zik ..ca ea vb cu mnn numai p mail gmail sau mess..numai asa isi exprima sentimentele (sper k si pe astea fata d mn le va accepta),ideile si totul..dak incerc s vb cu ea fata in fata despre ceva EVITA..l fel cum ne evitam amandoua privirile desi ne place amand. s ne privim in oki..gen kare pe kare..kss si sper k aveti un sfat si pt mn :*agn :D lotty

    RăspundețiȘtergere
  22. eu zic sa nu te grabesti...

    si mie imi plac fetele si facusem o pasiune pentru unele dintre ele dar doar atat.Toata lumea care afla cum gandesc despre relatiile cu alte fete se uitau ciudat la mine si ziceau ca-s nebuna si dadeam mereu inapoi.Asa ca banuiesc ca n-as avea curaj de mai mult desi mi-ar placea. Cam greu sa gasesti fete d-astea si unele care sa te inteleaga.

    bafta

    RăspundețiȘtergere
  23. salutare! fetelor, am o mare admiratie fata de voi, ca puteti vorbi deschis despre aceste lucruri!! [chiar si pe un site sub protectia anonimatului] Vreau sa va spun ca si eu ma aflu oarecum intr-o situatie asemanatoare: sunt la liceu, intru in clasa a XII-a si am o colega [D.] ne cunoastem si suntem prietene de 4 ani jumate.

    Prietenia noastra a avut la fel ca altele, suisuri si coborasuri... dar, acum, de aproximativ un an ne intelegem mai bine ca niciodata. Tot cam in aceasta perioada mi-am dat seama ca ceea ce simt pt. fata asta e ceva mai mult decat ar fi "normal"...

    Sunt unele zile in care as vrea sa strig in gura mare, sa ma auda toata lumea, ca "O IUBESC!" ... si as vrea sa incerc sa vorbesc cu ea despre acest lucru. O cunosc foarte bine si e o fire deschisa la nou... dar, niciodata nu s-a ivit ocazia sa vorbim si sa-i aflu parerea despre "iubirea pt. o persoana de acelasi sex". Intr-un fel imi doresc din tot suflutul sa vorbesc cu ea si sa-i sput tot ce simt... iar intr-alt fel.. nu i-as spune acest lucru niciodata de frica sa nu-i pierd prietenia [lucru care nu l-as suporta]

    As vrea sa discut mai multe despre acest subiect cu tine, "sunetul vietii", dar si cu alte persoane.

    Va rog sa va dati cu parerea cum ar trebui sa procedez... "sa vorbesc cu ea?"/ "sa nu vorbesc cu ea?"... 1,2 pareri mi-ar fi de mare ajutor!


    Va multumesc frumos si va urez bafta! :* >:D<

    [Anonim~ D. E.]

    RăspundețiȘtergere
  24. Lotty- Desi nu sunt de acord cu cei care judeca aspru aceast aspect ,totusi ii inteleg. E greu pentru ei sa inteleaga cum putem noi simti asta pentru ca nu au trecut prin ce am trecut noi.Teoriile nu confirma ,doar iti ofera o idee asupra unui lucru.Cei care judeca au doar o idee asupra acestui subiect si il ataca pentru frustrarea ca nu il cunosc indeajuns alaturi de gandirea "dreptatea este la mine"

    RăspundețiȘtergere
  25. Biscuite-hmmm eu cred ca tine si de a cunoaste putin persoana careia ii adesezi intrebarea "ce parere ai despre...?" pentru ca este foarte mare probabilitatea sa te alegi cu un raspuns ipocrit din diferite motive.Cu uimire in ultima perioada am observat ca tot mai multe fete sunt curioase de acest subiect.Acum depinde poate nu te afli in grupul deschis in care ti ai dori sa fi.

    RăspundețiȘtergere
  26. anonim D.E - Un sfat nu ti as putea da avand in vedere cum bine vezi ca nici eu nu excelez in domeniul asta.Am scris acest articol tocmai pentru a cere si eu la randul meu ajutorul.Dar chiar daca experienta mea nu s a terminat cu un triumf am invatat foarte multe lucrui in legatura cu acest subiect.Pt inceput ai putea sa ii ceri parerea despre gay iar mai apoi si despre les sau bisexuali.

    RăspundețiȘtergere
  27. Toti si-au dat pareile si vreau s-o spun si pe-a mea. Cred ca aceasta postare este utila, chiar daca nu pentru toti, iar "sunetul vietii" poate primi ajutor din partea mai multor oameni. Eu tot la moment sunt indragostita de o fata, nu stiu ce sa fac, mi-e frica, si... tot ce e tiparit si descris mai sus e exact ceea ce simt si eu, intru totul. Una stiu sigur:acum mi-e mai usor, pentru ca stiu ca nu sunt singura, nu sunt prima, si cred ca nici ultima. Thanks a lot! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Niky-Stai linistita suntem multe care am trecut prin asta,sa nu te indoiesti.E un sentiment foarte frumos ,bucura te de el cat il simti chiar daca realitatea nu iti permite sa avansezi.
    Am hotarat sa public aceasta postare tocmai pentru faptul ca si eu la randul meu am incercat sa ma interesez daca si altcineva trecea prin ce am trecut eu. Te astept cu mare drag sa continuam discutia.pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu judec fetele acestea....e cv normal...dar ma intreb dak doua fete fac dragoste...raman insarcinate?

      Ștergere
    2. Wow, uite aici dovada de inteligenta.

      Ștergere
  29. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna... Si eu sunt indragostita de cea mai buna prietena... I-am zis ce simt , m-a inteles ... Dar de fiecare data cand sunt cu ea as vrea sa o ating , sa o sarut ... dar mie foarte teama ... {A} mea zis ca si ea simtia acelasi lucru pt. mn inainte sa isi intalneasca marea iubirea... si acm nu stiu ce sa fac... nu pot sta departe de ea ne cunosteam de 11 ani :((

    RăspundețiȘtergere
  31. Mie imi pare ca viata este nedreapta cu toti ... cazuricazuri ... am patit si eu o poveste frumoasa cu un sfarsit tregic azi simt sa mor dar ... nu pot sa fac asta sentimentele mele care le tin pt o fata vori si vor ramane veci ...

    RăspundețiȘtergere
  32. Nu credeam ca am sa sufar si plan pentru o fata ... :(((((((((( ... Doamne Iartane Pacatele ..

    RăspundețiȘtergere
  33. Mda...suntem in aceiasi situatie...

    RăspundețiȘtergere
  34. Nah..imi pare rau...e nasol...doare...e naspa...

    RăspundețiȘtergere
  35. Și totuși...exista sentimentele.SuNT curioasa totuși pana la urma i.ai spus prietenei tale ce simți?

    RăspundețiȘtergere
  36. Articolul este scris în 2009 dacă nu ma înșel,a trecut ceva timp de atunci.Pana la urma ai reușit sa.i spui fetei ce simți?Sa nu crezi ca ma încearcă curiozitatea cât dorința de a afla cum sa fac în cazul meu.De multe ori ne înșiră faptele celor din jurul nostru,și asa reușim sa ne luam avant..

    RăspundețiȘtergere
  37. Salut! Sunt intr-o relatie cu prietena mea cea mai buna de aproape 3 luni de zile. Ne iubim foarte mult. Ne-am dat seama ca tinem una la alta mult mai mult decat tin bff-urile una la alta, ca avem alte sentimente, ca simtim si dorim alte lucruri decat cele pe care le simteam inainte. Suntem fericite si triste in acelasi timp. Ne am dat seama ca Romania are o perspectiva foarte inapoiata despre acest lucru si niciuna dintre noi nu intelege de ce este interzisa iubirea. Fiindca oamenilor li se pare ceva anormal aceasta iubire, deci din asta rezulta ca li se pare anormal sa iubesti. De ce ar fi asta anormal? De ce conteaza persoana, sexul? Sunt o gramada de cupluri " normale" in care cei 2 sunt casatoriti si nu se iubesc. De ce lumea ne interzice iubirea, cand cel mai mare vis al meu e sa ma casatoresc cu persoana pe care o iubesc si alaturi de ea sa imi creez o viata? Oricum, ne e frica de societate. Mie mai mult decat ei.Si mai ales pentru faptul ca parintii mei sunt impotriva acestui lucru. Imi e frica de felul in care vor reactiona cand va veni momentul sa le spun ca nu sunt asa cum cred ei, ca iubesc o fata, desi am fost in relatii si cu baieti. Imi e asa de frica de ura si parerea lumii din jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  38. Herpes genital de 4 ani acum reușește să scapă de medicamentele pe care să le planteze, este natural și rapid în vindecarea bolilor. Pentru mine este sigur și sigur activ. Nu există boli la care nu se revendică ierburile. Am fost vindecat de la Herpes Genital cu medicamente pentru plante prin Dr. Edede Cure Cure. Am date peste mărturia lui despre munca bună pe You-tube, sunt copiat adresa de e-mail și sunt trimis un e-mail. Am învățat prima dată că este înșelătorie, până în prezent și-a trimis un medicament care trebuie să se planteze în țările mele în Statele Unite. whatsapp +38972751056

    RăspundețiȘtergere
  39. Dr. Ajayi este un om cu mari puteri spirituale datorită puterii sale de vrajă, am reușit să-mi recapăt soțul după 3 ani de divorț. Treceam într-adevăr vremuri proaste din cauza divorțului, așa că am căutat ajutor online când am întâlnit un mărturie despre o doamnă care a descris cum aruncătorul de vrăji a ajutat-o să-și facă un bebeluș folosind un medicament pe bază de plante, i-am luat contactul și i-am explicat situația, a făcut o vrăjeală și soțul meu a revenit la mine în a treia zi este încă o magie pentru mine, mă bucur foarte mult să mă întorc cu dragostea vieții mele. îl puteți contacta pe dr. Ajayi, cel care a vrăjit, pe numărul său Viber sau WhatsApp: +2347084887094 sau prin e-mail: drajayi1990@gmail.com, m-a ajutat, sunt sigur că vă va ajuta și cu problema vieții voastre.

    RăspundețiȘtergere
  40. Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el / ea nu îți oferă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactați-o pe dr. Ajayi astăzi și asigurați-vă că viața voastră amoroasă revine la bine cu fosta dvs., dr. Ajayi m-a ajutat să redau pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de 9 luni și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut întoarce-te acasă, dar cu ajutorul dr. Ajayi, el a revenit acasă după 3 zile după ce dr. Ajayi a făcut o vraja puternică de restaurare. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsătoria cu ajutorul unui jucător de vrăji, contactați-l pe Dr. Ajayi acum pe e-mail: drajayi1990@gmail.com sau Viber / Whatsapp:
    +2347084887094

    De asemenea, poate efectua următoarea vraja de mai jos
    1. Vrajă la loterie
    2 Vrajă de noroc
    3. Vrajă pentru a câștiga cazul în instanță
    4. vraja sarcinii
    etc.

    RăspundețiȘtergere
  41. Numele meu este Ivette, am un iubit cu care m-am întâlnit de 5 ani. Tocmai s-a trezit într-o dimineață și mi-a spus că relația s-a încheiat. Am fost în lacrimi o lună. Eram atât de confuză și de inimă frântă. Am trimis-o pe sora mea și pe cea mai bună prietenă a mea Sue să pledeze în numele meu, dar a insistat că relația s-a încheiat și că s-a săturat de mine. Până într-o zi foarte bună când am auzit de Dr. Ajayi, am citit câteva mărturii pe site-ul său, așa că am decis să încerc. L-am contactat și mi-a spus lucruri care trebuiau făcute pentru ca el să vrajească, la început mă gândeam dacă ar trebui să o fac, m-am hotărât să încerc. Am făcut ceea ce dr. Ajayi, vrăjitorul, mi-a spus să fac, apoi nu la 7 zile distanță de nicăieri, iubitul meu care m-a părăsit fără niciun motiv a venit la mine acasă într-o seară și cerșea să mă aibă înapoi, chiar a venit cu frate și a pledat pentru iertare. După atâta durere pe care am trecut-o, iubitul meu s-a întors încă. Sunt atât de fericit, mulțumesc dr. Ajayi. Îl puteți contacta pentru orice fel de lucruri de vrăji. Cred că te va vedea prin problemele tale de RELAȚIE.


    E-mail: drajayi1990@gmail.com
    Viber / Whatsapp: +2347084887094

    RăspundețiȘtergere
  42. Salut,. Vreau să-i mulțumesc lui Greatmutaba pentru că m-a ajutat să arunc o vrajă de dragoste care mi-a adus soțul înapoi la mine care m-a părăsit timp de 7 ani, toate mulțumesc ție domnule pentru ajutorul tău, dacă vrei ajutorul lui WhatsApp-l azi: +2348054681416 este un puternic iubiți vrăjitorul sau trimiteți-i un e-mail astăzi: Greatmutaba@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  43. How to make money from making money online
    Money Train is an online 카지노사이트 game งานออนไลน์ based on 샌즈카지노 the popular TV show The Game Boy Advance, created by Disney on the Sega Mega Drive. The game was released in

    RăspundețiȘtergere
  44. mulțumesc dr. Ellen pentru favoarea pe care mi-ai făcut-o. Sunt foarte încântat pentru că chiriașul meu mi-a plătit în sfârșit chiria de doi ani. a plătit banii și acum nu e în casa mea. Fără tine, nu aș putea obține banii de la el. L-am dat în judecată, dar i-au dat mult timp să plătească datoria, dar vă mulțumesc că l-ați făcut să-l plătească în cel mai scurt timp. Promit că voi continua să depun mărturie online și peste tot despre munca ta puternică. Dacă aveți oricare dintre următoarele probleme, vă rugăm să contactați Dr. Ellen prin WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    1) infidelitate
    2) debitori persistenti
    3) chiriași persistenti
    4) rambursarea prematură a împrumutului
    5) dependența de droguri
    6) performanță sexuală slabă
    7) avort repetat
    8) infertilitate
    9) Promovare la locul de muncă
    10) inel magic
    11) Divorțul
    12) Reduceți-vă fostul înapoi
    13) Rupe obsesia
    14) Reveniți la vraja expeditorului
    15) Vrăji de protecție
    16) Farmecul fericit
    17) Vrăji pentru câștiguri la loterie
    18) vrăji de dragoste gay
    19) Vrăji de dragoste lesbiană Indiferent de problemele tale, dr. Ellen te va ajuta.
    WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere