duminică, 26 iulie 2009

Nu ai fost prost daca nu ai luat bacu'.Ai fost doar neatent.Nu ai ascuns bine ,stim noi ce...


Hmm...Rusine mie! Am cam uitat de blog.Nu prea am avut timp(mereu scuza asta).Mi s au intamplat multe,viata mi s a schimbat destul de mult.Inainte totul era roz.Acum,totul este de 2 ori mai roz.Mai trebuie doar sa aflu zilele astea la ce facultate am intrat si deja o duc de la foarte bine in sus.Cu bacu' ce sa mai zic,mai are rost sa spun ca inca sunt situatii care ma surprind?Da,un bac vai de mama lui luat pe copiat care scoate atata prostime.Si eu am copiat recunosc,dar daca ar fi fost pe bune tot l as fi luat.Nu cu o nota asa mare (9).Nu inteleg pentru ce atatia ani de scoala? Nu era totul mai simplu daca in loc de 4 ani de liceu faceam unul singur in care invatam serios?La noi nu conteaza calitatea ci cantitatea.Mult si prost,mult si prost,multi si prosti.Toata lumea incearca sa ciupeasca cate un banut de ici de colo.Supraveghetorii devin nemultumiti cand se strang mai putin de 1500 lei.Dar e posibil sa existe atata nesimtire din partea elevilor incat sa nu ii hraneasca macar in perioada "sarbatorilor"?Craciunul la profesori vine o data cu bacalaureatul,e lege.Dupa supraveghetorii din sala urmeaza supraveghetorul din hol,care necesita si el putina "atentie".Apoi urmeaza inspectorul care foarte probabil ca trage si el din toata afacerea asta.Un om imbracat elegant,camasa cravata,"chieptanat",un adevarat domn.Sau asa se pretinde a fi.Era simpatic ,nu pot nega asta,mai ales cand venea tiptil pe langa clase ca un vanator inrait.Trebuia sa prinda cativa mielusei ca sa para "afacerea" serioasa.Eu una cred ca asta nu se va schimba niciodata.Va fi la nesfarsit o nebuneala in care se anunta un bacalaureat serios urmat de o greva a profesorilor.

Profesorii reusesc intotdeauna sa "convinga boierii" de la anticoruptie si alte organizatii de ochii lumii.Nimeni nu poate face nimic deoarece profesorii au un salariu mic.Daca li s ar taia "sarbatorile" din lista ar fin un haos total.Ca totul sa prinda un final este nevoie in primul rand de o rezolvare in cazul salariilor.E foarte clar ca romanul nu traieste din salariu ci din "atentii".Daca s ar educa un pic mentalitatea acele atentii s ar putea transforma intr un salariu satisfacator si lipsit de nevoia altor venituri.Ar fi prea frumos ,asa?

Din varf pana la baza totul este controlat si bine gandit astfel incat sa ne induca pe noi in ideea ca usor se schimba cate ceva.

Da,eu vreau sa se schimbe ceva.Vreau sa se faca dracu un invatamant corect si bine pus la punct.Nu cu programe incarcate si inutile.Nu cu vulturi de profesori carora li se lipesc ochii de cate un cadou.Nu cu ministrii tampiti care se joaca cu legile ficare cum ii trasneste.In fiecare an apare cate o aiureala,in anul umator se anuleaza.What a fuck?Opriti va,sunt niste oameni rataciti aici din cauza voastra care habar n au cum sa o apuce si/ce le trebuie.Cum spunea o profa de a mea "Astea ce viseaza noaptea pun in apicatie ziua".Ganditi,ganditi si iar ganditi! Stiu va cer prea multe ,asta incluzand trezirea voastra de pe un scaun pufos si moale.AAA si apropos daca nu vreti sa planificati cum trebuie si sa acordati atentia necesara problemelor din invatamant mai bine continuati sa dormiti.Decat sa faceti mai mult rau...

Sincer imi vine sa vomit cand descopar lucruri nu tocmai placute.Si ca measj sincer sa va fut in gura pe toti spagarii pentru ca ma faceti pe mine sa renunt la un vis pentru a il creste pe al vostru si pentru ca inevitabil probabil voi fi nevoita sa calc pe urmele voastre.Voi incerca sa nu va urmez,sper si altii alaturi de mine sa incerce...Incercarea moarte n are!

15 comentarii:

  1. Da.
    Anul ăsta, toată lumea a copiat la bac, excepţii fiind ăştia care nu au avut de unde sau chiar au nimerit o comisie nasoală.
    Noi nu am dat nici o şpagă, în schimb s-a trecut cu vederea în privinţa colaborării noastre.
    Crede-mă că degeaba te agiţi că vrei să schimbi ceva, ne agităm degeaba că nu va lua nimeni în seamă dorinţele noastre.
    Ai dreptate în 4 ani am făcut materii care nu îmi folosesc acum la nimic, programe încărcate şi altele.
    Trăim în România şi asta.....

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc de vizita. Am citot doar prima parte, acuma trebuie sa plec, ma grabesc, promit ca vin cu mintea lucida si am sa te citesc spre seara, daca nu, in zilele urmatoare. O seara minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. Aha deci asa s-a mers la Bac anu` asta... :)))
    Pe vremea mea profii erau draci la BAC. Dar a fost frumos... zic acum, dupa vreo 12 ani de la eveniment.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa parerea mea, ai mare dreptate. Nu am ajuns chiar la BAC, de fapt sunt chiar departe de a-l da, dar radacinile scandalurilor, tot din generala sunt. Si spun asta pentru ca noi am dat teze, iar pe semestrul al2lea ne-a amanat teza pentru o saptamana:|... si acum intr-a8a vor sa ne bage examen... capacitate... adica practic, isi cam bat joc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aly-eee, poate reusesc sa enervez macar 5 minute din viata unui "boier".

    RăspundețiȘtergere
  6. kalliope-ok fugi la nani ,nu vreau sa ti rapesc somnul.Te astept:*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mircea Alex-Da,imi amintesc si de tezele lu frati miu care e mai mare ca mine cu 8 ani.Aveau 9-10 pagini scrise in 3 ore.Ma uitam crucis:))erau alte vreumuri.

    RăspundețiȘtergere
  8. diana:)-Nu prea stiu cum sta treaba cu tezele alea,dar cert este ca suntem condusi de niste oameni nehotarati care schimba cate ceva doar de dragul de a ne face sa credem ca se implica.Vai mama lor.Oricum ,parerea mea e ca in a 8 a cand am dat capacitatea a fost mult mai greu decat la bac:))

    RăspundețiȘtergere
  9. defapt mergeam la antrenamente nu la nani:) dar multumesc oricum

    RăspundețiȘtergere
  10. aaa :)) ma scuzi cred ca ti spuneam ce mi doream eu,un somn.Mai gresesc si wc-u' uneori;))kiss

    RăspundețiȘtergere
  11. hey, tot timpul s-a copiat la bac. eu am dat in 2002 si am reusit. pe mine ma anerveaza aia care se bat cu pumnii in piept siu zic ca nu s-a miscat, ca nu s-a facut si eu au facut acrobatii cu copiute.
    credeti ca numai in invatamant se intampla toate schimbarile astea peste noapte? nope, sunt peste tot. mai les in economie si niciodata in bine. mergem spre nicaieri, dince in ce mai metiti de schimbari si de iluzii

    RăspundețiȘtergere
  12. Amazing Style-a devenit totul atat de sec incat s au intors si cartile pe masa.Datorita invatamantului esuat pe care il aveam ducem in spate greutati inutile.Dar cateva guri nu pot acoperi zgomotul unei multimi..

    RăspundețiȘtergere
  13. si pana la urma la ce fac ai intrat?

    RăspundețiȘtergere
  14. Biscuite-La stiinte ec.- economia afacerilor internationale:P

    RăspundețiȘtergere
  15. mulțumesc dr. Ellen pentru favoarea pe care mi-ai făcut-o. Sunt foarte încântat pentru că chiriașul meu mi-a plătit în sfârșit chiria de doi ani. a plătit banii și acum nu e în casa mea. Fără tine, nu aș putea obține banii de la el. L-am dat în judecată, dar i-au dat mult timp să plătească datoria, dar vă mulțumesc că l-ați făcut să-l plătească în cel mai scurt timp. Promit că voi continua să depun mărturie online și peste tot despre munca ta puternică. Dacă aveți oricare dintre următoarele probleme, vă rugăm să contactați Dr. Ellen prin WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com
    1) infidelitate
    2) debitori persistenti
    3) chiriași persistenti
    4) rambursarea prematură a împrumutului
    5) dependența de droguri
    6) performanță sexuală slabă
    7) avort repetat
    8) infertilitate
    9) Promovare la locul de muncă
    10) inel magic
    11) Divorțul
    12) Reduceți-vă fostul înapoi
    13) Rupe obsesia
    14) Reveniți la vraja expeditorului
    15) Vrăji de protecție
    16) Farmecul fericit
    17) Vrăji pentru câștiguri la loterie
    18) vrăji de dragoste gay
    19) Vrăji de dragoste lesbiană Indiferent de problemele tale, dr. Ellen te va ajuta.
    WhatsApp: +2348106541486
    E-mail: ellenspellcaster@gmail.com

    RăspundețiȘtergere